CALLHARGA 2018

Tempahan aiskrim Majlis Perkahwinan dan Pelbagai Majlis

AISKRIM UNTUK MAJLIS KENDURI KAHWIN,HARI JADI DAN LAIN LAIN MAJLIS. SELANGOR & KUALA LUMPUR.

ASALAMUALAIKUM, KAMI DARI SWEET DATE ENTERPRISE (002674384-A).

Kami memberi khidmat katering aiskrim untuk majlis kenduri kahwin,majlis harijadi, majlis korporat, hari keluarga, karnival dan pelbagai majlis lain.

Perkhidmatan kami bermula 2016 hingga kini telah memberi servis kepada syarikat korporat GLC seperti PTPTN, Parti Politik , orang orang kenamaan, individu dan pelbagai golongan. Dengan menu menu yang pelbagai akan menambahkan kemeriahan majlis apatah lagi hidangan aiskrim menjadi kesukaan golongan dewasa hingga kanak kanak.

Perkhidmatan katering aiskrim kami disediakan dan dibuat secara sendiri (home made) dengan memenuhi aspek kebersihan dan keselamatan makanan.

 

 

 

Pengendali makanan kami akan memberi servis semasa majlis berlangsung hingga tamat majlis bergantung jumlah aiskrim yang ditempah berdasarkan jumlah pax.

 

Ada pelbagai jenis perisa aiskrim yang ditawarkan kepada pelanggan. Perisa perisa aiskrim boleh ditempah mengikut citarasa pelanggan.

Namun demikian, kami turut memberi khidmat nasihat aiskrim yang banyak menjadi pilihan dan kegemaran ramai terutama kanak kanak yang merupakan pelanggan setia pada setiap majlis yang diadakan.

 

aiskrim-kuala-lumpur

Majlis & kenduri yang kami pernah buat
http://bit.ly/2wuuBgQ

Pakej Harga kami
http://bit.ly/2wDlwAD

Perisa Aiskrim
http://bit.ly/2wxlPwF

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *